vrijdag 26 augustus 2011

4. Sportief, maar ook gezellig

Sanne heeft nu al een paar trainingen gehad. Het was wel een beetje wennen om de bal met een stick weg te slaan. Heel anders dan voetbal. Maar Fleur zegt dat Sanne het heel goed doet. Fleur vindt dat álle meisjes in het team het goed doen. Soms gaat het toch een keertje wat minder goed. Of hebben ze niet zo veel zin. Dan hebben ze tóch plezier met elkaar.

Opa en oma zeggen dat dát het leuke van een teamsport is. Dat je met elkaar je best doet en dat je samen veel plezier hebt. Soms weet Sanne ineens wat opa en oma bedoelen. Laatst deden ze een partijtje tijdens de training. Samen met Michelle rende Sanne naar het andere doel. Michelle sloeg de bal snel naar Sanne, want er stond niemand in haar buurt. Toen kon Sanne een doelpunt maken. “Joehoe, een doelpunt!” Mama had het ook gezien, want ze kwam net aan lopen om Sanne en Hugo op te halen. Na de training kregen Michelle en Sanne allebei een compliment van Fleur. Fleur zei: “Wat hebben jullie goed naar elkaar overgespeeld. Zagen jullie allemaal hoe Michelle en Sanne dat samen deden? Goed hoor, meiden!”

Onderweg naar huis vertelt Sanne blij aan Hugo dat het heel goed ging tijdens de training. Papa zal wel trots zijn als hij het hoort!