maandag 22 augustus 2011

3. Fleur en Marcel

Sanne heeft haar groepje al gevonden. Zij krijgt een trainster, ze heet Fleur. Fleur geeft Sanne een hand en vraagt: “En dan ben jij zeker Sanne? Ik hoorde al dat je bij ons komt trainen. Welkom, ik hoop dat je het naar je zin zult hebben.”

Voordat Fleur de training gaat beginnen, vraagt ze aan alle meisjes hoe het met ze gaat. Het gaat goed. Iedereen heeft er zin in. “Okee”, zegt Fleur dan, “we gaan beginnen. Maar éérst iets heel belangrijks. Hebben jullie allemaal je bitje in, om je tanden te beschermen? En je scheenbeschermers aan? Anders mag je jammer genoeg niet meedoen.” Gelukkig hebben alle meisjes de gevraagde spullen. Ze kunnen lekker beginnen.

Ook Hugo heeft zijn nieuwe team gevonden. De trainer van de Jongens F4 heet Marcel. Hij is best wel aardig. De andere jongens zijn ook heel aardig. Hugo kent er een paar van. Van school en uit de straat. Hij speelt wel eens met Mark en met Vincent. Daarom is het heel leuk dat hij bij hen in het team komt.

Marcel leert Hugo hoe hij zijn stick moet vasthouden. Ook leert Hugo deze training al een paar regels. Hij kijkt zijn ogen uit, want Marcel kan heel goed hockeyen. Misschien is hij wel de beste van de club. Dat zal Hugo vanavond eens aan papa vertellen!