zaterdag 28 april 2012

17. De allerlaatste training

Woensdag is de allerlaatste training. Hugo vindt het helemaal niet leuk dat het al weer de laatste keer is. Hij vindt het heerlijk om te rennen en te bewegen.

Marcel heeft allerlei pilonnen op het veld neergezet. Ook liggen er vrolijk gekleurde touwen en stokken. Vandaag doen ze allemaal spelletjes en wedstrijdjes tegen elkaar, zoals estafette en slalom. En spelletjes waarbij je moet laten zien dat je heel handig met stick en bal bent. Alle jongens en meisjes doen enthousiast mee. Ze hebben allemaal rode hoofden van het harde werken. 

Het is heerlijk zomerweer. Als afsluiting trakteren Fleur en Marcel daarom op lekkere ijsjes. In het zonnetje op het gras likken ze hun ijsje weg. De meiden E5 hebben een lekkere fles douchegel voor Fleur gekocht om haar te bedanken. Fleur vertelt dat ze de meisje volgend seizoen weer training gaat geven. Daar verheugen ze zich nu al op. 

Ook Marcel blijft zijn groep trainen. Hij vraagt aan de jongens of hij iedereen volgend seizoen weer terug zal zien. “Natuurlijk!!!” roepen ze allemaal tegelijk. “Dank je wel, voor een leuk jaar, Marcel.” En met een stralend gezicht haalt Mark, één van de jongens uit het team, een mooi versierd pakje te voorschijn. Er zit een stoere foto van de jongens F4 in. Een herinnering aan een leuk seizoen.